Sunday, 31 July 2011

Cerita Apa Yang Aku Buat???


Ok.yang kiri tu aq.yang kanan tu mmbe aq..haha..mcm xde kene mengena gan tajuk kan..haha..

Sebenarnya cite yang aq wat ni tok isi buhsan2 aq..termasuk la untuk menaik taraf aq nye life ni..yela.hidup kat dunia ni..kite cube nak jadi orang yang berguna tol x?? xD  OK.straight to the point kat tajuk.."cerita apa yang aku buat" ..Korang rase cite ape aq wat?cinta?oh no..maybe..cite pahlawan2 yg baru aq wat ni.Cerita ni tajuk die HAEMORRHAGE.cerita ini mengisahkan tentang satu Negara iaitu Volsef diancam oleh Negara lain iaitu Venomster.Pergaduhan dua2 Negara ni la yg membuatkan orang ketiga nak masuk campur demi maruah nenek moyang mereka.. :) nak bace lagi??follow la cerita aquh ni law korang nak bace dari awal..TQ kerana membace...=.= haha

2 comments:

arina said...

ape yg ko merepek nie? tibe2 jea ade gamba korang tgh focus dlm kls laa sgt. HAHA

After 18 pencipta Novel said...

hahaha...ada la..haha

Post a Comment